HOMEPAGE
Links naar nog meer interessante sites.
Wim Huijsmans.

Mooie foto's van uiteenlopende onderwerpen..

http://www.dordtinstoom.nl
Bekijk hier de vernieuwde website van Cor Schravesande.
Cor toont en beschrijft hier zijn hobby's "Fotografie / Genealogie". Bekijk zijn vele mooie foto's.

Gemakkelijk grote bestanden verzenden met WeTransfer.
Klik hier voor uw IP adres.
Foto op plexiglas.
ASISO verzorgt workshops en online cursussen fotografie voor de amateur en beroepsfotograaf. Vanuit de jarenlange praktijkervaring van beroepsfotografen dragen wij met passie en enthousiasme onze fotografische kennis over. Geen cursussen vol technisch vakjargon maar praktische, heldere, motiverende lessen en fotografie-opdrachten.


www.fotoopcanvas.nl
Beste mensen,
Voor het nieuwe jaar staan er een aantal nieuwe activiteiten gepland, afgelopen jaar ben ik samen met de getalenteerde natuurfotograaf (Willi van Boven) een aantal workshops aan het ontwikkelen geweest.
Speciaal hiervoor hebben we een nieuwe website gebouwd die sinds vandaag online is.
Klik gerust eens op de link en laat ons horen wat je er van vind. Groeten, Gerard http://www.natuurfotografieworkshops.be/

Fotogroep Bits en Bytes
Amateur fotogroep Bits en Bytes is opgericht in April 2007. De groep bestaat uit een vijftal zeer enthousiaste amateurfotografen momenteel 1 man en 4 vrouwen, die genieten van hun hobby. Het streven is om steeds mooier, spannender en kwalitatief beter fotowerk te maken. Aan bod komen themafotografie, individueel werk, fotoketting, fotoexcursies etc. Op de portfolio pagina's stellen de leden zich aan je voor en kun je individueel werk van hen bekijken.
http://www.bits-en-bytes.nl/
Foto op canvas, met uw eigen foto!
Abdij Zundert
Bekijk o.a. de mooie vloeren (marmer en natuursteen) in de Abdij, gelegd door Tegelzetbedrijf M.A. Melissen te Zegge

Natuurfoto's van Nederlandse bodem
Nederpix is een verzameling van allerlei natuurfoto's die in Nederland zijn gemaakt. Om zelf foto's te plaatsen moet je je registreren. Voordat de foto's online verschijnen worden ze gekeurd door een moderator. Ga naar deze Surftip

Jos Sprangers Workhops enz.

Ludwig van Hooren

Fotostartpagina
Foto-amateur Startpagina België.
Fotografen startpagina.nl
Fotoclub Delft
Fotografie verzamerlgids
Verzameling van links naar fotografen en aanverwante internet adressen

Het Centrum voor Beeldexpressie (CvB) wil in Vlaanderen 'iedereen' die in zijn vrije tijd met fotografie, film en/of multimedia bezig wil zijn, actief ondersteunen o.m. door het geven van advies, informatie en documentatie 'op maat'.


Naar begin pagina